نویسنده = چراغی، کلثوم
چای ماچا و ویژگی‌های آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 19-21

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی


آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 22-24

کلثوم چراغی؛ مریم السادات متولی جلالی


سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 14-22

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی؛ فاطمه پارسا؛ صغری محبیان


تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 44-49

زهرا رجبی پور؛ سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ کلثوم چراغی